HOE INMETEN:

Het inmeten van de Barrier is niet moeilijk. Eerst moet u de plek bepalen waar de Homebarrier moet komen te liggen. Bijvoorbeeld zo hoog mogelijk op de afrit (straatkant) van uw ondergrondse garage, of zo dat er geen obstakels aanwezig zijn, de ondergrond zich er prima voor leent, etc. Let hierbij wel op dat de zijkant van de tunnel van de Homebarrier geheel tegen een muur moet staan ( dus het muurtje moet daar minimaal 40 of 70 cm (gelang type Barrier) hoog zijn). Meet op deze plek de ruimte tussen de twee muren in. Dit is de maat die u moet invoeren bij het bestelformulier.

INSTALLATIE:

Wanneer u de Homebarrier heeft aangeschaft, heeft u een kant en klaar doe het zelf pakket op maat in huis. Wij adviseren altijd de eerste installatie (eenmalig) zo snel mogelijk te doen.

  1. Trek de Barrier op zijn plaats
  2. Schuif de grondplaten op de voorflap en zijkanten van de Barrier
  3. Zaag de grondplaten eventueel op maat ( let op moet sluitend zijn, dus geen kieren)
  4. Boor (liefst om de 25 cm) een gat in de grond (door de sleuf in de grondplaat)
  5. Duw de hulspluggen in het gat en sla deze op de juiste wijze vast
  6. Test of alles goed past
  7. Ruim alles op in de verpakking en draai de bouten in de pluggen

U bent nu klaar en zal niet snel meer voor verassingen komen te staan wanneer er wateroverlast dreigt. In geval van een calamiteit trekt u de Barrier uit de verpakking en schuift de grondplaten op de voorkant van de Barrier. U hoeft nu alleen de bouten los te draaien uit de grond en door de sleuven in de grondplaten vast te draaien en de Barrier is klaar voor gebruik.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Geen wateroverlast meer!!

Ook helemaal klaar met (dreigende) wateroverlast of wilt u niet meer op de gemeente of overheid wachten? Bestel dan nu uw eigen tijdelijke waterkering voor de privaat sector, va. € 200 euro per meter. Deze prijs is voor de 40cm hoge Homebarrier is inclusief fixatiematerialen en stevige opberg tas.

Voor welke situatie?

In principe hebben we voor elke situatie een oplossing, uitzonderingen daargelaten. Door het tijdelijke karakter van de Homebarrier is het bij uitstek geschikt waarbij er snel en tijdelijk een waterkering moet komen om wateroverlast te voorkomen of beperken.

Wateroverlast in huis
Homebarrier voor een garageTubebarrier
Tijdelijke waterkering privaat 1