Pilot Homebarrier

Deze Barrier zorgt ervoor dat het water tijdens een regenbui niet de garage meer inloopt. Dus de zandzakken kunnen hier weg gehaald worden. Het dorp wordt vaker geteisterd door wateroverlast. Zo is er onlangs nog een groot waterbekken gerealiseerd om overtollig water af te voeren. Maar de problemen op bepaalde locaties in en buiten het dorp zijn er nog steeds, of hebben een dreigende last van water. De eigenaar van het huis gaf aan dat ook bij een normale regenbui het water niet goed of volledig afgevoerd kan worden. dan staat het water tot de voordeur en in de garage.

Stel dat ze een extreme bui over zich heen krijgen, dan is het leed niet te overzien. De bewoner keek al geruime tijd om een passende oplossing te vinden om de afrit onder het huis af te sluiten voor wateroverlast. In de buurt zijn zandzakken het meest voorkomende om water te stoppen. Helaas zijn zandzakken niet waterdicht en er loopt nog erg veel water tussen het zand en de zandzakken door naar binnen. Ook is er een bewoner die zijn afrit af kan sluiten met grote water schotten. Dit is een behoorlijk omvangrijk en zwaar maar ook kostbaar systeem om water te stoppen.

Met de Homebarrier wordt er van te voren een kleine strip op de grond vastgezet ( die daar ook blijft zitten) waaraan bij een calamiteit of een dreigende overstroming de Barrier op geklikt wordt. Een eenvoudig en goedkoop systeem wat eventueel als een (kant en klaar) doe het zelf pakket geleverd kan worden. Een waterkering van 40 cm hoogte en 5 meter lang past in een box van 40 x 60 cm en weegt +- 25 kg totaal. De waterkering wordt per klant op maat geleverd. In principe zijn alle situaties denkbaar om de Barrier toe te passen, er zal hier en daar misschien wat kleine aanpassingen gemaakt moeten worden aan het profiel maar daar kunnen wij u bij helpen. Heeft u een garage onder het huis, net als hier beneden?, dan komen wij graag met u in contact. Heeft u een vraag over hoe te bestellen, installatie of wilt u een offerte, schroom niet contact met ons op te nemen.