Uw huis beschermen tegen overstroming en wateroverlast.

Wateroverlast gehad, of bent u bang dat bij een volgende regenbui uw kelder volloopt?

Huis beschermen tegen overstroming

In veel gevallen is het eenvoudig om wateroverlast te voorkomen. dit door een drempeltje in de grond te bouwen die als waterkering kan dienen. Of met behulp van een paar zandzakken kan het water enigszins gestopt worden. Klik HIER voor meer informatie hoe hoog het water bij u komt te staan bij een overstroming.

Maar wat als er door extreme neerslag in een bepaald gebied er zoveel water valt dat de rioleringen het werk niet meer aankunnen? Dan zullen de straten rivieren worden wat over de stoep uw woning inlopen. Dit risico op water in huis is de laatste jaren enorm toegenomen. De materiële schade is vaak enorm, maar de immateriële schade is vaak nog groter.

Met onze tijdelijke waterkering kunnen we in tegenstelling van schotten tegen overstromingen, een complete Barrier om uw hele woning aanbieden.

1
2
3
4
HomeBarrier schuin
1

Hoogte 40 cm

2

Aflopende helling

3

Zijwandaansluiting

4

(onder water) one click fix, in 1 minuut geplaatst

Wateroverlast huis

Voor € 200 per meter kunt u op maat een waterkering voor uw woning op maat bestellen. U heeft dan een waterkering tot 40 cm hoogte die eenvoudig in een profiel in de grond geplaatst wordt. Wateroverlast huis behoort dan snel tot het verleden.

Met ons doe het zelf pakket is het zeer eenvoudig om de Barrier te installeren. U kunt hieronder al uw vragen kwijt die u heeft.