De installatie van de Tubebarrier is eenvoudig, snel en bijna overal te installeren

Overstromingen kunnen nu sneller voorkomen worden door gebruik van de Tubebarrier.

Voor de installatie heeft u geen pompen, elektriciteit en of veel mankracht nodig. De Tubebarrier laat zich snel en eenvoudig installeren  zonder dat u kennis van de Barrier hoeft te hebben.

De Barriers worden geleverd in stevige kunststof boxen die eenvoudig gestapeld kunnen worden. In deze boxen zit alles wat u per Unit nodig heeft voor de installatie.

In elke box zit 10 meter waterkering die snel als een orcordeon uit de box getrokken kan worden.

De plaatsing van de Tubebarrier is uiteraard bepalend voor de werking hiervan. Maar in grove lijnen kan gezegd worden dat de Tube nagenoeg overal geïnstalleerd kan worden. Dus u kunt de Barrier op een grasachtige ondergrond plaatsen maar ook over een harde ondergrond, zoals beton, kan installeren. In elke Box zitten benodigdheden waarmee u de Barrier kan bevestigen.

De Units van 10 meter kunt u snel aan elkaar koppelen waardoor u de tijdelijke dijk zo lang kunt maken als nodig is of als u wenst. Deze dijk kan overstromingen stoppen tot een hoogte van 70 cm.

Ook bestaat de mogelijkheid om de units in gesloten aanhangers te bestellen waar 100 meter in zit. Op deze wijze kunt u de Tijdelijke dijk simpelweg gewoon “uitrijden” . 1 kilometer dijk kunt u binnen 1 uur op deze wijze op zijn plek rijden en dan is het alleen nog zaak om de Barrier af te monteren.

Als leidraad houden wij met de installatie 4 personen aan , werk van 1 kant uit, werk rustig en correct en let op elkaar met de installatie. Wat wij merken is dat er over het algemeen te gehaast wordt. Dit is in heel veel gevallen niet nodig.

Wij hebben ook een Veelgestelde Vragen pagina waarop u heel veel informatie kunt vinden met betrekking tot installatie van de waterbarrier.

Click here to add your own text