Opslag Tubebarrier

Opslag is een belangrijk punt voor de Tubebarrier omdat deze lang in opslag ligt voordat hij een keer gebruikt wordt. De Barriers bestaan uit elementen van 10 meter die als een harmonica opgevouwen in een palletbox zitten.

10 meter Tubebarriers kan door het harmonica-effect worden teruggebracht tot 1 meter. De palletboxen hebben een formaat van 100 x 120 x 120 . Deze boxen wegen rond de 30 kg, de Tubebarrier zelf weegt ongeveer 70 kg. Totaal zit je hiermee ongeveer op de 100 kg per box van 10 meter waterkering. De palletboxen hebben een losse deksel die eenvoudig er af te halen is.

De boxen hebben sledes aan de onderkant waardoor ze eventueel door mensenhanden over graslanden of blubber getrokken kunnen worden . Met name op moeilijk begaanbare paden waar geen auto`s of dergelijke kunnen rijden is dit een uitkomst. De boxen kunnen eenvoudig gestapeld worden waardoor er een aanzienlijke ruimtebesparing plaatsvindt.

Het beste is dat de opslag ruimte van de boxen droog is. Een droge omgeving zorgt ervoor dat de eventuele restvocht in de boxen beter weg kan.

Ook bestaat de mogelijkheid om de waterkering in een gesloten aanhanger te bestellen met daarin 100 meter Barrier. Het gemak hierin zit hem in de installatietijd, deze wordt aanzienlijk verkort. Hierbij wordt de Barrier simpelweg uitgereden en er hoeft alleen nog maar de voorflap gefixeerd te worden. Graag leggen we dit u nader uit als hier behoeft voor bestaat. Klik HIER om snel een afspraak met ons te maken

Het PVC doek is een soortgelijk doek wat ook op trailers van vrachtwagens gebruikt worden. Deze vrachtwagens rijden door weer en wind. Het materiaal gaat enorm lang mee en daardoor ook erg goed geschikt voor langdurige opslag van vele jaren.