Specificaties en eigenschappen Tubebarrier

Op deze pagina geven wij u een overzicht van alles wat er maar te doen is wat betreft uitleg over de werking, opslag, specificaties, installatie etc.. van de Tubebarrier. Op de onderstaande afbeeldingen kunt u met 1 muisklik alles vinden wat u maar wilt weten over de Tubebarrier. Maar mocht er nu iets niet bijstaan en wel iets is dat u graag wilt weten, kunt u ons ook bereiken via de telefoon of via de mail.

Technische Brouchure

Technische Brochure Tubebarrier Nederlands Technische Brochure Tubebarrier 2 Nederlands 2

Brochure:

Brochure mobiele waterkering Brochure Nederlands Tubebarrier 2

Hoe wordt de Tubes opgeslagen en getransporteerd?

Prima, je hebt een element van 10 meter maar hoe moet ik deze nu dan opslaan?. Geen nood alles is geregeld.
De Tubes kun je van 10 meter lengte terug brengen naar 1 meter door deze eenvoudig in elkaar te schuiven, als een harmonica. Dan heb je nog maar een pakket van 1 meter. Dit pakket past in een pallet box van 100 x 120 x 120 cm. met een deksel. De palletboxen hebben een formaat van een blok pallet en is goed te stapelen. Het is verstandig om de Waterkering droog in de boxen te doen omdat eventueel restvocht kan gaan stinken. Mocht u meer vragen hebben over hoe de opslag geregeld moet worden vernemen wij dit graag.

Eenvoudig, snel en zonder enige moeite installeren?

De Tubebarrier zit als een harmonica opgevouwen waterkering in een pallet box. Wanneer men de tijdelijke waterkering uit de box trekt heb je een element van 10 meter. Wanneer men een volgend element van 10 meter er tegen aanlegt is het heel eenvoudig om deze met elkaar te verbinden. Hoe?, dat leest u op de pagina wanneer u op de afbeelding hiernaast klikt.

Hoe werkt de Tubebarrier nu eigenlijk?

Oke, je hebt een tijdelijke waterkering. Maar wat doet hij nu precies en hoe doet hij dit? Het makkelijkste is om de werking te vergelijken met een kinderbadje in je tuin. Wanneer je een klein laagje water in het badje doet en denkt dit badje nog iets opzij te schuiven…. dat gaat dus niet. Het water wat al in het badje zit, al is het maar 1 emmer met water, geeft al zo`n enorme druk op de bodem waardoor je een enorme wrijving krijgt. Dit principe gaat op voor de werking van de Tubebarrier. Eenvoud en zonder enige vorm van externe middelen heb je nodig voor de installatie. We gebruiken het opkomende water van de overstroming om de Tube te vullen. Dus hij genereert zijn eigen werking, Fighting water with water is ook ons motto. Kan het zo eenvoudig zijn? Jawel, zeker!

Deze pagina geeft nagenoeg alle info weer wat u zou moeten weten over de Specificaties en of de eigenschappen van onze preventieve flood barrier. Maar mocht u nog graag iets willen weten, of heeft u een suggestie, Dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Wilt u weten hoe hoog het water komt te staan bij een overstroming, klik dan op overstroomik

U kunt ons altijd via het contactformulier bereiken.