WAAROM EEN WATERSCHOT TEGEN WATEROVERLAST?

MOBIELE WATERKERING

✓ Mobiel ✓ Waterkering ✓ vervangen van waterschot ✓ afbuigen van water ✓ eenvoudig in opslag en transport

 • Vind een verkooppunt

  Waar zijn onze Barrier te koop?

  De Tubebarrier kunt u al op veel plaatsen in de wereld verkrijgen. Voor in Nederland hebben wij onze eigen verkooppunt voor mobiele waterkeringen.

 • Wat zijn de kosten?

  Schade door water is vele malen hoger

  Benieuwd naar prijzen?, of wilt u graag een offerte voor een mobiele waterkering ontvangen. Voor € 200 per meter excl btw heeft u al een waterkering tot 40 cm hoogte

 • Ook voor particulier gebruik?

  Homebarrier voor de particulieren

  Onze mobiele HomeBarrier waterkering is uit ontwikkeld en in productie. Wilt u meer weten neem dan snel contact met ons op.

 • Voor welke situatie?

  Kan ik de Barrier ook installeren?

  De Tubebarrier kunt u nagenoeg over iedere ondergrond en situatie gebruiken. Of dit nu een gras of een betonnen ondergrond is, wij hebben voor bijna iedere situatie een oplossing

Een waterschot bij de voordeur die wateroverlast in huis moeten verminderen of voorkomen is tegenwoordig in een modern jasje gestoken. Het schotten tegen wateroverlast die tussen de posten van de deur moet komen te staan zijn veelal van aluminium en of kunststof gemaakt. In de meeste gevallen zijn deze schotten tegen wateroverlast zo gemaakt dat je ze zelf op maat kan zetten zodat de deur opening goed afgesloten kan worden. Schotten tegen wateroverlast zijn over het algemeen duurzaam. Maar ook hier is de kwaliteit van een waterschot erg belangrijk.

Het waterschot die de buitendeur moet afsluiten is vaak tot een maximum van 60 – 100 cm hoogte. De druk van het water is dan vaak al zo groot dat je je moet afvragen of de muren en of deurposten wel sterk genoeg zijn om de druk van het water tegen te houden. Zandzakken om deuren af te sluiten zien we helaas nog steeds. Dit terwijl er zulke goede oplossingen in de markt zijn die het veel beter doen dan de traditionele zandzakken.

Waterschot tegen wateroverlast helpen niet altijd om het water buiten te houden. In de muren zitten vaak roosters, kieren en of andere openingen waar het water van buiten het huis naar binnen loopt. In zo`n situatie kan onze Homebarrier een goede oplossing zijn om een waterkering (deels) rondom uw woning te plaatsen waardoor u geen tot vele malen minder water in huis heeft. Let daarom ook bij een waterschot kopen of uw situatie wel geschikt is om een waterschot te installeren. Ons advies is wel altijd een dompelpomp bij de hand te houden die je in de kruipruimte achter het waterschot kunt plaatsen. Dat mocht u toch ergens water in huis krijgen dit op het diepste punt weg te pompen.