Mobiel ✓ Waterkering ✓ geen elektriciteit of pompen nodig ✓ installatie 100 meter in 60 minuten ✓ eenvoudig in opslag en transport

 • Vind een verkooppunt

  Verkooppunt

  De Tubebarrier kunt u al op veel plaatsen in de wereld verkrijgen. Voor in Nederland hebben wij onze eigen verkooppunt voor mobiele waterkeringen.

 • Wat zijn de kosten?

  Kosten

  Benieuwd naar prijzen?, of wilt u graag een offerte voor een mobiele waterkering ontvangen. via contact is dit eenvoudig en snel te realiseren.

 • Ook voor particulier gebruik?

  Particulier gebruik

  Onze mobiele Homebarrier waterkering is bijna uit ontwikkeld en in productie. Wilt u alvast meer weten neem dan snel contact met ons op.

 • Voor welke situatie?

  Situatie

  De Tubebarrier kunt u nagenoeg over iedere ondergrond en situatie gebruiken. Of dit nu een gras of een betonnen ondergrond is, wij hebben voor bijna iedere situatie een oplossing

We hebben net ons nieuwste premium mobiele waterkering-product gelanceerd
dat zal je helpen nog meer ellende van overstromingen te voorkomen!

Zijwaartse stroming, flashflood, overtopping en hufterproof testen heeft de Tubebarrier glansrijk doorstaan

Zandzakken VS Tubebarrier

Hoe houd onze mobiele waterkering zich ten opzichte van de traditionele zandzakken. Er zijn een aantal aspecten die van belang zijn voor een afweging tot het aanschaf van een mobiele kering. De zandzakken wegen ongeveer 16 kg en als ze nat zijn kunnen ze wel 25 kg wegen. Om een dijk van 100 meter lang te krijgen met een hoogte van 70 cm zijn er vele duizenden, tienduizenden zandzakken nodig. Er zijn heel veel handjes en veel tijd voor nodig om dit te realiseren. De kosten zijn op zich lager dan een tijdelijke kering, met het verschil dat de zakken na gebruik ook weer weggehaald moeten worden. Veelal zijn de zandzakken verontreinigd door rioleringen en industrieel afval wat in het zand is getrokken. Om dit te reinigen en of af te storten zijn grote bedragen mee gemoeid. Als we dit afzetten tegen 100 meter van onze tijdelijke waterkering is het verschil in kosten nihil. Waar we met de zandzakken heel veel mensen nodig hebben om 100 meter zandzakkendijk te bouwen, hebben we met de Tubebarrier slechts 3-4 man nodig om dit in 1 uur te realiseren.

Mobiele Waterkering

Onze innovatieve flexibele mobiele waterkering is een goed voorbeeld van een noodmaatregel bij een overstroming. In heel veel gevallen wordt er bij een overstroming nog gedacht en gewerkt met de zandzakken. De zakken wegen 16-20 kg per stuk en als ze nat zijn nog meer, onze mobiele waterkering weegt slechts 6,5 kg per meter en dat voor 70 cm waterkerende hoogte. De Tubebarrier is snel en flexibel, nagenoeg overal te installeren zonder een vaste opstelpositie.

De mobiele dijk kan 100 meter per uur geïnstalleerd worden door 4 man, dit zonder gebruik te maken van pompen en of elektriciteit. Met onze mobiele kering bent u goed voorbereid op een overstroming. De Tubebarrier is een totaaloplossing voor een snelle bescherming tegen hoog water.